Asiakkaat

Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn (FVF) on Tanskan kolmanneksi suurin kaukolämpöyhtiö, ja se omistetaan Oden ja Nordfynin kunnista. Yhtiö omistaa suurimmat yhdistetyn CHP tuotantolaitokset Funenilla, sillä on lähes 300 työntekijää, ja se on yksi Euroopan suurimmista lämmön toimittajista.

Lue lisää

Biometria

Biometria on ruotsalaisen metsäteollisuuden jäsenomistuksessa oleva toimija, joka mittaa puutavaraa puolueettomana kolmantena osapuolena ja tekee bioenergiamateriaalien laadunvalvontaa useissa voimalaitoksissa pääasiassa Ruotsissa.

Lue lisää

Stockholm Exergi

”Kun saamme näytteet otettua eri toimittajilta ja ne varastoidaan erilleen toisistaan, meillä on paljon parempi ymmärrys polttoaineen laadusta toimittajittain. Olemme saaneet paljon uutta tietoa polttoaineen laadusta”, sanoo Rainer Korkiamäki, Stockholm Exergin satamapäällikkö.

Lue lisää

Kainuun Voima

Kainuun Voima Oy on Kajaanin kaupungin ja Kajaanin Energiatuotanto Oy:n puoliksi omistama voimayhtiö. Kainuun Voima Oy tuottaa lämpö- ja vesivoimaa.
Lämpövoimalaitos on rakennettu UPM:n tehdasalueelle Tihisenniemelle Kajaaniin. Voimalassa poltetaan täydellä teholla ajettaessa noin 470 kuutiota polttoainetta tunnissa.

Lue lisää

Kuopion Energia

Kuopion Energia on moderni energiayhtiö, jonka omistaa Kuopion kaupunki. Kuopion Energia tuottaa sähköä ja kaukolämpöä Haapaniemen voimalaitoksellaan ja Pitkälahden biokaasuvoimalaitoksellaan.

Lue lisää

Fortum Heat and Power Joensuu

Fortum Heat and Power tuottaa asiakkailleen Joensuussa lämpöä ja sähköä. Fortumilla työturvallisuus on erittäin tärkeässä asemassa, ja sitä on kehitetty jo pitkään.

Lue lisää

NEVE – Napapiirin Energia ja Vesi Oy

Napapiirin Energia ja Vesi Oy kehittää jatkuvasti toimintaansa, ja viimeisin uudistus on ollut automaattinen näytteenottorobotti.

Lue lisää

Seuraa somessa