Näytteenkäsittely­asema

Näytteiden automaattista käsittelyä

Näytteenottorobotilla voidaan kerätä kuormakohtaiset näytteet näytepussiin, joka on valmis näyte mitattavaksi laboratoriossa. Vaihtoehtoisesti Q-Robotin ottama näyte voidaan pudottaa toimittaja- ja lajikohtaiseen sekoitussäiliöön. Sekoitussäiliössä muodostetaan toimittaja/lajikohtainen vuorokausi/eräkohtainen kokoomanäyte, joka on valmis mitattavaksi laboratoriossa. Sekoitussäiliöiden määrä on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan ja niitä voidaan lisätä myöhemmin.

Sekoitussäiliöt oheislaitteineen voidaan asentaa suoraan näytteenkäsittelykonttiin, joka valmistetaan ja testataan konepajalla ja on valmis asennettavaksi näytteenottohalliin.
Näytteenkäsittelyasemaan voidaan räätälöidä myös tila polttoainelaboratoriolle, jolloin näytteet voidaan analysoida heti eikä niitä tarvitse kuljettaa muualle analysoitavaksi.

Näytteenottohalli

Nopea ja kustannustehokas ratkaisu

Prometec toimittaa myös osana automaattista näytteenottokokonaisuutta hallin Q-Robotin suojaksi. Toimittamamme halli on kevytrakenteinen PVC -päällysteinen teräsrunkohalli. Runkorakenteita käytetään hyödyksi Q-Robotin radan kiinnityksiin ja halli on täysin mitoitettavissa asiakkaan tarpeisiin esimerkiksi rekka-auton pituuden mukaan.

Seuraa somessa