Näytteenkäsittely­ratkaisut

Eroon aikaa vievästä näytteiden käsittelystä

Yksinkertaisimmillaan Q-Robot voi pudottaa kuormanäytteen näytteenoton jälkeen suoraan näytepussiin, johon tulostetaan ID-tarra. Näyte on valmis mitattavaksi laboratoriossa.

Vaihtoehtoisesti Q-Robotin ottama näyte voidaan pudottaa toimittaja- ja lajikohtaiseen Q-mixer sekoitussäiliöön. Q-Mixereiden muodostama näytteenkäsittelykokonaisuus toimii täysin automaattisesti muodostaen sekoitetut ja pienennetyt koontinäytteet valmiiksi laboratorionäytteiksi. Automaattisen näytteenkäsittelyn ansiosta laboratoriohenkilökunnan työaikaa säästyy huomattavasti erityisesti silloin, kun kuormamäärät ovat suuret.

Sekoitussäiliöiden määrä on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Sekoitussäiliöt oheislaitteineen voidaan asentaa näytteenkäsittelykonttiin, joka valmistetaan ja testataan konepajalla ja on valmis asennettavaksi näytteenottohalliin. Näytteenkäsittelyasemaan voidaan räätälöidä myös tila polttoainelaboratoriolle, jolloin näytteet voidaan analysoida heti eikä niitä tarvitse kuljettaa muualle analysoitavaksi


Kuva: Annakaisa Vääräniemi

Näytteenottohalli

Nopea ja kustannustehokas ratkaisu

Prometec toimittaa myös osana automaattista näytteenottokokonaisuutta hallin Q-Robotin suojaksi. Toimittamamme halli on kevytrakenteinen PVC -päällysteinen teräsrunkohalli. Runkorakenteita käytetään hyödyksi Q-Robotin radan kiinnityksiin ja halli on täysin mitoitettavissa asiakkaan tarpeisiin esimerkiksi rekka-auton pituuden mukaan.

Seuraa somessa