Yritys

PROMETEC - AUTOMAATTISEN NÄYTTEENOTON EDELLÄKÄVIJÄ

Prometec on jo usean vuoden ajan toimittanut luotettavia näytteenottoratkaisuja asiakkailleen. Olemme automaattisen näytteenoton edelläkävijä. Automatisoimalla näytteenoton mullistamme asiakkaidemme tärkeän laadunvalvonnan prosessin. Laitteistomme voi ottaa edustavat näytteet useasta eri materiaalista.

MEIDÄN ARVOT

  • Luotettava
  • Uudistuva
  • Innokas

 

MEIDÄN MISSIO

  • Ratkaisullamme luotettava laatutieto materiaalin vastaanottotarkastuksessa automaattisesti ja turvallisesti

 

MEIDÄN VISIO

  • Prometec on maailman paras reaaliaikaisten laatutietoratkaisujen tarjoaja biomassojen ja muiden materiaalien vastaanotto-tarkastukseen

 

TOMINTATAPAMME, LAATU- JA YMPÄRISTOPOLITIIKKA

Meille on tärkeää, että noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 9001 ja ISO 14001 standardeja. Lisäksi parannamme ja kehitämme prosessejamme jatkuvasti laatu-, tehokkuus- ja ympäristönäkökulmat sekä asiakastarpeet huomioiden.

Arvostamme henkilökuntaamme sekä kumppaneitamme ja pyrimme jatkuvasti huomioimaan tekemisessämme nämä tärkeät tekijät. Haluamme olla kiinnostava ja arvostettu työpaikka sekä luotettava ja eteenpäin menevä kumppani. Saavuttaaksemme tavoitteet, panostamme henkilöstön ja kumppaneiden osaamiseen ja menetelmien kehittämiseen.

Haluamme olla luotettava toimija ja edelläkävijä, joka rakentaa kasvua kestävän kehityksen pohjalle. Pyrimme vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme.

Seuraa somessa

Tilaa uutiskirje