Yritys

Yritys

Prometec – automaattisen näytteenoton edelläkävijä

PROMETEC

Olemme parantaneet yli 20 lämpö- ja voimalaitoksen polttoaineen laadunvalvontaa ja energiatehokkuutta vuodesta 2012. Toimittamillamme Q Robot -järjestelmillä analysoidaan yli 60 000 rekka-autollista ja 12 000 junakonttia polttoaineita vuodessa.

Asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä. Asiakkaidemme suositteluhalukkuus on 9,4 (NPS).

Kajaanilainen asiantuntija- ja teknologiayritys
Perustettu vuonna 2012. Työntekijöitä 10 henkilöä
Liikevaihto vuonna 2022 2,2 milj. €
Liiketoimintaa tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa.
Myyntiagentteja toimii kuudessa maassa
Omistajilla ja työntekijöillä monipuolinen kokemus ja osaaminen energialiiketoiminnan eri osa-alueilta

MEIDÄN ARVOT:

UUDISTETAAN

Toimimme perinteisillä toimialoilla, joilla kilpailijamme on ennemmin tekemättä jättäminen kun uusien innovaatioiden hyödyntäminen. Haluamme olla uudistamassa teollisuuden toimintamalleja sekä lisäämässä tietoa uusiutuvien raaka-aineiden laadusta. Kyseenalaistamme nykyiset toimintamallit ja tarjoamme tilalle aina uusia, parempia ratkaisuja.

PIDETÄÄN MITÄ LUVATAAN

Olkoon se sitten kainuulaisuutta tai vain jääräpäisyyttä, niin sen pidämme, minkä lupaamme. Olipa kyseessä hankalampi projekti, yllättävät olosuhteet, pandemia tai paukkupakkanen, niin luvatut hommat hoidetaan. Tämä pätee sekä omaan henkilöstöön ja yhteistyökumppaneihin. Ainoastaan rakentamalla ennakoitavaa ja luottamukseen rakentuvaa kulttuuria, voimme päästä tavoitteisiimme.

ROHKEASTI ETEENPÄIN

Uudistajat ja innovaattorit eivät ole koskaan jääneet lepäämään laakereilleen. Laiskat eivät myöskään ole kirjoittaneet historiaa uusiksi. Rohkeus ei tarkoita meille pään hakkaamista kiveen, vaan rohkeutta kokeilla uusia tapoja ratkaista ongelmia, parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä rohkeasti haastaa alan toimintamalleja. Mikään ei muutu, ellei kukaan vähän suutu.

MEIDÄN MISSIO

Missiomme on tarjota kustannussäästöjä lisäämällä laatutietoa teollisuuden raaka-aineista tarjoamalla tarkkoja ja reaaliaikaisia analyysiratkaisuja.

MEIDÄN VISIO

Visiomme on muuttaa teollisuuden toimintatapoja raaka-aineiden analysoinnissa ja vuonna 2025 analysoimme laitteidemme avulla 11 miljoonaa tonnia uusiutuvia luonnonvaroja.

ASIAKASLUPAUS

Tarjoamalla tarkempaa laatutietoa raaka-aineista teollisuus säästää uusiutuvia luonnonvaroja sekä parantaa energiatuotannon hyötysuhdetta.

TOMINTATAPAMME, LAATU-, TURVALLISUUS- JA YMPÄRISTOPOLITIIKKA

Johtamisjärjestelmämme ISO 9001:2015 on sertifioitu, mutta meille on tärkeää, että noudatamme kaikessa toiminnassamme myös ISO 14001 ja ISO 45001 standardia. Lisäksi parannamme ja kehitämme prosessejamme jatkuvasti laatu-, tehokkuus- ja ympäristönäkökulmat sekä asiakastarpeet huomioiden.

Arvostamme henkilökuntaamme sekä kumppaneitamme ja pyrimme jatkuvasti huomioimaan tekemisessämme nämä tärkeät tekijät. Haluamme olla kiinnostava ja arvostettu työpaikka sekä luotettava ja eteenpäin menevä kumppani. Saavuttaaksemme tavoitteet, panostamme henkilöstön ja kumppaneiden osaamiseen ja menetelmien kehittämiseen.

Tuumitaan ennen kuin toimitaan, jotta kaikki pääsevät turvallisesti töistä kotiin eikä tapaturmia tai läheltäpititilanteita satu.

Haluamme olla luotettava toimija ja edelläkävijä, joka rakentaa kasvua kestävän kehityksen pohjalle. Pyrimme vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme.

Seuraa somessa