Yritys

PROMETEC - AUTOMAATTISEN NÄYTTEENOTON EDELLÄKÄVIJÄ

Prometec on jo usean vuoden ajan toimittanut luotettavia näytteenottoratkaisuja asiakkailleen. Olemme automaattisen näytteenoton edelläkävijä. Automatisoimalla näytteenoton mullistamme asiakkaidemme tärkeän laadunvalvonnan prosessin. Laitteistomme voi ottaa edustavat näytteet useasta eri materiaalista.

MEIDÄN ARVOT
  • Uudistetaan
  • Pidetään mitä luvataan
  • Rohkeasti eteenpäin
MEIDÄN MISSIO
  • Missiomme on tarjota kustannussäästöjä lisäämällä laatutietoa teollisuuden raaka-aineista tarjoamalla tarkkoja ja reaaliaikaisia analyysiratkaisuja.
MEIDÄN VISIO
  • Visiomme on muuttaa teollisuuden toimintatapoja raaka-aineiden analysoinnissa ja vuonna 2025 analysoimme laitteidemme avulla 11 miljoonaa tonnia uusiutuvia luonnonvaroja. Liikevaihtomme on 25 miljoonaa euroa.
ASIAKASLUPAUS
  • Tarjoamalla tarkempaa laatutietoa raaka-aineista teollisuus säästää uusiutuvia luonnonvaroja sekä parantaa energiatuotannon hyötysuhdetta.

 

TOMINTATAPAMME, LAATU- JA YMPÄRISTOPOLITIIKKA

Johtamisjärjestelmämme ISO 9001:2015 on sertifioitu, mutta meille on tärkeää, että noudatamme kaikessa toiminnassamme myös ISO 14001 standardia. Lisäksi parannamme ja kehitämme prosessejamme jatkuvasti laatu-, tehokkuus- ja ympäristönäkökulmat sekä asiakastarpeet huomioiden.

Arvostamme henkilökuntaamme sekä kumppaneitamme ja pyrimme jatkuvasti huomioimaan tekemisessämme nämä tärkeät tekijät. Haluamme olla kiinnostava ja arvostettu työpaikka sekä luotettava ja eteenpäin menevä kumppani. Saavuttaaksemme tavoitteet, panostamme henkilöstön ja kumppaneiden osaamiseen ja menetelmien kehittämiseen.

Haluamme olla luotettava toimija ja edelläkävijä, joka rakentaa kasvua kestävän kehityksen pohjalle. Pyrimme vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme.

Seuraa somessa