Kainuun Voima

Kokonaisvaltainen palveluntarjonta biomassan laadunmäärityksessä

Kainuun Voima tuottaa lämpö- ja vesivoimaa. Lämpövoimalaitos on rakennettu UPM:n tehdasalueelle Tihisenniemelle Kajaaniin. Voimalassa poltetaan täydellä teholla ajettaessa noin 470 kuutiota polttoainetta tunnissa. Tästä määrästä 95–97 % on kotimaisia polttoaineita.
Voimalaitoksen bruttosähköteho on 88 MW, millä määrällä voitaisiin esimerkiksi yhtäaikaisesti käyttää miltei 1,5 miljoonaa 60 W:n lamppua.

Kainuun Voima on Prometecin ensimmäisiä asiakkaita. Yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2013 saakka. Yhteistyömme laajuus Kainuun Voiman kanssa on lisääntynyt asteittain ja tällä hetkellä hoidamme kokonaisvaltaisesti Kainuun Voiman laadunvalvonnan saapuvista polttoainekuormista.

Kainuun Voima suosittelee

Kainuun Voima on kilpailuttanut näitä asioita muutaman kerran tässä välillä, mutta olemme tulleet siihen tulokseen loppujen lopuksi, että me emme lähde erittäin hyvää kumppania vaihtamaan tällä hetkellä mihinkään.”

”Me koetaan, että minkä takia Prometec on meidän kumppani, niin juuri sen takia, että he ovat sitoutuneita tähän toimintaan ja haluavat kehittyä koko ajan.”

– Kimmo Keinänen, CEO, Kainuun Voima

Aidot hyödyt asiakkaalle

Kokonaisvaltaisen palvelun ostaminen samalta toimittajalta kertoo siitä, että asioita on tehty oikein ja mikä tärkeintä, se kertoo myös siitä, että tehdyistä asioista on ollut hyötyä. Asiakkaalle myymämme palvelut, osaaminen ja laitteet tuottavat heillle mitattavaa hyötyä. Se on onnistumisemme paras mittari.

”Tästä kokonaishyöty Kainuun Voimalle on puhtaasti taloudellinen.”

”Me olemme pystyneet keskittymään omassa liiketoiminnassamme siihen, minkä me parhaiten osaamme.”

– Kimmo Keinänen, CEO, Kainuun Voima

Seuraa somessa