Prometec mukana biomassa -konferenssissa

helmikuu 14th, 2018|0 Comments

Biomass Trade & Power Europe -konferenssi Kööpenhaminassa Olimme mukana nyt kolmatta kertaa järjestettävässä Biomass Trade & Power Europe tapahtumassa Tanskassa. Mukava oli kuulla alan tilanteesta ja tulevaisuuden trendeistä. Paljon keskustelua käytiin esimerkiksi näytteenotosta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

joulukuu 23rd, 2017|0 Comments

Prometec toivottaa hyvää joulua! Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Odotamme innolla, mitä vuosi 2018 tuo tullessaan.

NEVE:n ja Joensuun Fortumin projektit etenevät

marraskuu 29th, 2017|0 Comments

Näytteenottorobotti valmistuu aikataulussa Rovaniemellä NEVE -projekti valmistuu aikataulussa ja Q-Robotti numero 2 otetaan tuotannolliseen käyttöön näinä hetkinä. Joensuussa Fortumin projekti etenee myös vauhdikkaasti ja siellä näytteenottohalli on jo pystyssä. Seuraavaksi aletaan asentamaan näytteenotinta ja sisälle [...]

Kauppalehti noteerasi Prometecin

elokuu 29th, 2017|0 Comments

Näytteenoton robotisointi tuo biovoimaloille miljoonasäästöt Näin otsikoi Kauppalehti 29.8. Prometecistä. Todella mukava, että myös isompaa yleisöä tuntuu kiinnostavan meidän yritys ja tekeminen Käy lukemassa juttu kokonaan täältä.      

Prometec toimittaa näytteenottokokonaisuuden Fortumin Joensuun voimalaitokselle

elokuu 10th, 2017|0 Comments

Q-Robotti numero 3 Joensuuhun Hyviä uutisia Prometeciltä. Kolmas Q-Robotti toimitetaan Fortumille Joensuuhun. Kyseessä on ”avaimet käteen” kokonaistoimitus, joka sisältää Q-Robotin lisäksi, uudenlaisen näytteenkäsittelykokonaisuuden sekä näytteenottohallin. Toimitus ajoittuu 2018 vuoden alkuun. Kiitoksia Fortumille!   Prometec toimittaa [...]