Prometec mukana konferensseissa ja näyttelyissä!

maaliskuu 7th, 2018|0 Comments

Prometec mukana kansainvälisissä tapahtumissa Osallistumme kevään aikana muutamaan uusiutuvan energian ja teknologia-alan konferenssiin ja näyttelyyn. Tässä niistä esittelyssä pari kansainvälistä tapahtumaa. Huhtikussa Lontoossa järjestettävässä Argus Biomass 2018 tapahtumassa Prometec on mukana ensimmäistä kertaa. Tapahtuma on biomassa-alan suurin kansainvälinen konferenssi. Electrify Europe järjestetään tällä kertaa Wienissä juhannusviikolla. Olemme osastolla B56 näytteilleasettajana. [...]

Prometec mukana biomassa -konferenssissa

helmikuu 14th, 2018|0 Comments

Biomass Trade & Power Europe -konferenssi Kööpenhaminassa Olimme mukana nyt kolmatta kertaa järjestettävässä Biomass Trade & Power Europe tapahtumassa Tanskassa. Mukava oli kuulla alan tilanteesta ja tulevaisuuden trendeistä. Paljon keskustelua käytiin esimerkiksi näytteenotosta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

joulukuu 23rd, 2017|0 Comments

Prometec toivottaa hyvää joulua! Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Odotamme innolla, mitä vuosi 2018 tuo tullessaan.

NEVE:n ja Joensuun Fortumin projektit etenevät

marraskuu 29th, 2017|0 Comments

Näytteenottorobotti valmistuu aikataulussa Rovaniemellä NEVE -projekti valmistuu aikataulussa ja Q-Robotti numero 2 otetaan tuotannolliseen käyttöön näinä hetkinä. Joensuussa Fortumin projekti etenee myös vauhdikkaasti ja siellä näytteenottohalli on jo pystyssä. Seuraavaksi aletaan asentamaan näytteenotinta ja sisälle [...]

Kauppalehti noteerasi Prometecin

elokuu 29th, 2017|0 Comments

Näytteenoton robotisointi tuo biovoimaloille miljoonasäästöt Näin otsikoi Kauppalehti 29.8. Prometecistä. Todella mukava, että myös isompaa yleisöä tuntuu kiinnostavan meidän yritys ja tekeminen Käy lukemassa juttu kokonaan täältä.