Rekrytoimme sähköinsinöörin

Toimintamme laajentuessa haemme sähköinsinööriä Kajaaniin tai Ouluun. Jätä hakemuksesi tästä

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi viimeistään 08.03.2019 sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Haastattelut pidetään viikolla 11. Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094 Alla kuvaus työtehtävistä.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Työpaikan sijainti voi olla joko Kajaanissa tai Oulussa. Tulet toimimaan projektiorganisaatiossa osana projektitiimiä. Tehtäviisi kuuluu sähkösuunnittelun ja -dokumentoinnin laadunvalvonta ja ylläpito. Toimit laitevalmistajien ja sähköasentajien, sekä projektiorganisaation ja asiakkaan välisissä rajapinnoissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta sähköasennuksista käytännön tasolta sekä tuntemusta sähköasennuksiin liittyvästä standardisoinnista ja vaatimuksista. Pohjakoulutukseltaan voit olla esimerkiksi sähköasentaja, jonka jälkeen olet jatkanut opintoja insinöörikoulutuksella. Haemme sosiaalista ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaa henkilöä, jolla on halu kehittyä ja oppia uutta. Englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen.

Työtehtävät koostuvat suurimmaksi osaksi sähköpuolen koordinointiin liittyvistä tehtävistä, mutta tehtäviin voi kuulua myös vianetsintää sähkökytkennöistä sekä viallisen komponenttien tunnistamista kentällä. Tehtävään ei lähtökohtaisesti kuulu sähkösuunnittelua eikä sähköasennusten tekoa, joten pääpaino on tehtävien koordinoinnissa sekä sähkökuvien ja sähköasennusten ymmärtämisessä.

Tehtäviä ovat:

  • Asiakasvaatimusten vaatimustason tunnistaminen tarjouslaskentaa varten
  • Alihankkijoiden kilpailuttaminen
  • Sähkösuunnittelun laadunvalvonta
  • Sähkösuunnitelmien revisioiden hallinta
  • Sähkökomponenttien tilaus ja tilausten seuraaminen
  • Sähkötöiden laadunvarmistus
  • FAT testauksen koordinointi ja raportointi
  • Sähkökomponenttien varastonhallinta
  • Sähkötöiden takuukorjausten koordinointi ja hallinta

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan tulevaisuuden toimialalla, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi viimeistään 08.03.2019 sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Haastattelut pidetään viikolla 11. Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094